- Prijslijst

Pedicurebehandeling

Feet and More is aangesloten bij de branchevereniging Provoet. Provoet staat onder meer voor kwaliteit, hygiëne, en goed geschoolde pedicures. Vanaf 2014 ben ik medisch pedicure. Als medisch pedicure sta ik ook ingeschreven in het Kwaliteitsregister Pedicures (KRP) en Procert. Om aan deze eisen te voldoen is tijdige bij- en nascholing verplicht. Uw voeten worden bij mij professioneel, deskundig en met zorg behandeld.

 

1e Pedicure Behandeling

De 1e keer dat u bij Feet and More een pedicure behandeling ondergaat, wordt er een intake en eventueel een voetonderzoek gedaan. Hierdoor zal de behandeling iets meer tijd in beslag nemen en betaalt u € 5,-- extra.              
​Avond en Weekend toeslag € 7,50 per behandeling
Prijslijst is onder voorbehoud van wijzigingen e/o typefouten. Zie ook Algemene Voorwaarden
Als er meer voet problemen zijn dan in de gereserveerde tijd behandeld kunnen worden, wordt in overleg met u, een vervolgafspraak ingepland. 

Prijslijst

1e Pedicure behandeling basis

€ 42,00


Een eerste pedicurebehandeling bestaat uit onderzoek van uw voeten, anamnese en uiteraard de behandeling.

Pedicure Behandeling Basis

€ 37,00


Behandeling: Deze bestaat uit: nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorn verwijderen, behandelen ingroeiende teennagel, nagelomgeving reinigen, incremen van de voeten. Duur ca 30-40 minuten

Pedicure Behandeling De Luxe

€ 47,50


Pedicure behandeling basis met als extra verzorging een zachten en luxueuze scrub en een korte massage. Deze Dadi’ Scrub verwijderd dode huidcellen en verzorgt door vocht en olie in te brengen.

Hielpakking als aanvulling op de behandeling

€ 5,00


Boek eens een extra verzorgende hielpakking als aanvulling op de pedicure behandeling. Zeer aangenaam om droge hielen en kloven te verzorgen.

Avond- en zaterdagtoeslag

€ 7,50


Wanneer u graag in de avonduren een behandeling wilt of op een zaterdag dan kan dat in overleg. Hiervoor reken ik een toeslag.

Ingroeiende teennagel behandeling

€ 30,00


Korte deelbehandeling van de ingroeiende teennagel. Advies over zelf knippen en voorkomen van ingroeiende teennagel. Schoen- en schoenmaatcontrole.

Likdoorn verwijderen

€ 30,00


Voor het verwijderen van 1 likdoorn of 1 kleine eeltlokatie.

Voetenscrub als aanvulling op de voetbehandeling

€ 12,50


Laat je voeten na de behandeling scrubben. Ideaal om harde & dode huidcellen te verwijderen.. Werkt verzorgend bij droge voeten en zorgt ervoor dat de voeten weer heerlijk zacht aanvoelen.

Gelpolish handen

€ 29,50


Korte manicure en het opbrengen van gellak in meerdere lagen. Verwijderen gelpolish inclusief een mini manicure € 17,50

Gelpolish Teennagels

€ 24,00


Aansluitend op de pedicure behandeling. Gelpolish in meerdere lagen aangebracht. Verwijderen gelpolish € 5,00

Voetreflexmassage , een heerlijk relax moment !

€ 24,00


Voetreflexmassage kan ervoor zorgen dat lichaam en geest zich ontspannen, herstellen en weer optimaal gaan functioneren. Ca 30 min. € 30,- . Na voetbehandeling € 24,- Heerlijk moment van ontspanning.

Eigen bijdrage Diabetische Pedicurebehandeling

€ 10,00


Bij vergoeding via de Podotherapeut is dit uw eigen bijdrage.

Podo Fix Nagelbeugel

€ 31,00


Podofix is een innovatieve methode voor het corrigeren van alle vormen van ingroeiende teennagels. Prijs beugel excl. normale behandelprijs

Orthese

€ 33,50


Een voor u speciaal op maat gemaakte orthese voor b.v. het voorkomen van een terugkerende likdoorn tussen de tenen. De prijs is inclusief controle afspraak.

Paraffinepakking

€ 10,00


Verzorgende en verzachtende pakking. Ook mogelijk op de handen: € 8,00